Consumenten willen een groene tuin, met natuurlijke materialen. Ze hebben vaak geen idee wat er allemaal mogelijk is. Om hen daarbij te helpen, heeft Branchevereniging VHG het concept De Levende Tuin ontwikkeld. Naast alle praktische tools voor professionals is er nu ook een plek waar alle elementen voor een duurzame tuin samenkomen: de modeltuin in de Tuinen van Appeltern. Een inspiratiebron voor consument en hovenier!

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van De Levende Tuin op donderdag 10 april aanstaande in de Tuinen van Appeltern, van 9.30 tot ongeveer 12.00 uur.

Wat kunt u verwachten?

• De heer Rob Brouwershaven, directeur Natuur en Biodiversiteit van het Ministerie van Economische Zaken, zal de officiële openingshandeling verrichten.

• Mevrouw dr. Susanne Piët verzorgt een presentatie waarin zij emoties en trends verbindt met duurzaamheid. Ze is communicatiestrateeg en publiciste. In binnen- en buitenland wordt ze erkend als trendpsycholoog. Susanne Piët schreef een tiental boeken, waarvan een aantal over communicatie gaat. Ook schrijft ze over emoties en trends in de markt.

• Onder het genot van een lunch kunt u tot slot de tuin bezichtigen. Een unieke kans om als eerste bezoekers de Levende Tuin in het echt te zien! We zijn er trots op dat we dit als VHG, uw branchevereniging, hebben kunnen realiseren.

Kom inspiratie opdoen

U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en uw collega’s te ontmoeten. Meld u snel aan via de VHG-website. Daar vindt u het aanmeldingsformulier. Wij verzoeken u vriendelijk dit voor 4 april a.s. in te vullen.

Bron: VHG