Workshop avond in samenwerking met Den Ouden Groenrecycling B.V.

Op dinsdagavond 16 december organiseert TuinKeur in samenwerking met Den Ouden Groenrecycling B.V. een avond welke in het teken staat van de hovenier.
Namens TuinKeur en Den Ouden Groenrecycling nodigen wij alle hoveniers graag uit voor het bijwonen van deze gratis workshopavond.

TuinKeur zal die avond een workshop houden met als onderwerp:  ‘de taal van geld’. Deze workshop neemt u mee in de wereld van uw klant. Centraal staan vragen als ‘Hoe maakt een klant een keuze’ en ‘Waarom wordt een opdracht wel of juist niet gegund?’. Lees meer…

De workshop wordt gehouden op de locatie van Den Ouden Groenrecycling en zal voorafgegaan worden door een boeiende rondleiding op het bedrijf. Tijdens de rondleiding wordt u bijgepraat over de transformatie van groenafval naar bodemverbeteraars en biomassa. Tevens krijgt u een toelichting over een optimale toepassing van de diverse producten. Lees meer…

Vanzelfsprekend is er tijdens de avond en de informele borrel na afloop voldoende ruimte om met elkaar kennis te maken en onderlinge contacten te leggen. De workshopavond wordt gehouden bij Den Ouden Groenrecycling B.V. te Helmond. Graag zien wij u op 16 december om 18:30 om samen met u te sparren over de nieuwe manier van ondernemen!

 Inschrijven? Stuur een e-mail naar workshop@tuinkeur.nl. Vermeld hierbij dat u graag deel wilt nemen aan de workshop bij Den Ouden Groenrecycling B.V.

tuinkeur_bob_lohuis

Bob Lohuis
TuinKeur