Het zal u niet zijn ontgaan dat we deze week de magische grens van 17.000.000 inwoners in Nederland hebben bereikt. Vroeg of laat, jong en oud, hoe dan ook, alle zeventien miljoen gaan gebruik maken van de openbare ruimte. Daarmee wordt nog eens benadrukt dat die ruimte, die wij allemaal delen met elkaar, een hele belangrijke functie heeft.

Niet verwonderlijk dat de laatste editie van de Dag van de Openbare Ruimte in Houten door meer dan 5.000 openbare ruimte professionals werd bezocht. Met de verhuizing naar de Jaarbeurs zal dat aantal naar verwachting nog verder stijgen. Ook kunt u zich als bezoeker straks op 28-29 september bij nog meer bedrijven laten informeren over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Verdeeld over de herkenbare sectoren Groen, Licht, Spelen, Bestrating, Straatmeubilair, Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp. Want die ijzersterke en zeer heldere formule blijft, ook in de Jaarbeurs. Evenals de vertrouwde sfeer met de gratis koffie, thee en fris trouwens.

U kunt nu al registreren voor gratis bezoek op 28-29 september 2016 in de Jaarbeurs. En wilt u alvast een kijkje nemen welke producten en diensten u kunt tegenkomen, zo’n 90% van de beursvloer is nu al gevuld. Welke exposanten waar staan, ziet u hier.

dag_vd_openbare_ruimte

Bron: 24-03-2015 | Dag van de openbare Ruimte