VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater organiseert op dinsdag 18 februari aanstaande haar eerste themabijeenkomst van dit jaar. Legt u zwemvijvers aan of bent u geïnteresseerd in dit onderwerp? U bent van harte welkom. De bijeenkomst staat voornamelijk in het teken van de zwemwaterwet.

vhg_branchevereniging

Binnen het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is een projectgroep gevormd die zich met de zwemwaterwet bezighoudt. Wat gaat deze wet nu precies inhouden? En wat zijn de consequenties voor ondernemers die zwemvijvers aanleggen? Tijdens deze bijeenkomst komt u meer te weten.

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Opening door Egbert Roozen, directeur Branchevereniging VHG
15.45 uur Presentatie over een bijzonder project Natuurlijk Zwemwater, door Sander Voortman (Lilypond)
16.30 uur Pauze
16.45 uur Presentatie over de stand van zaken van de zwemwaterwet door Wilfred Reinhold, voorzitter projectgroep Zwemwaterwet van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu
17.30 uur Afsluiting, door Wiljan Bruggeman, begeleidingscommissie Platform voor Natuurlijk Zwemwater

Locatie
Biotop Benelux B.V.
Tielsestraat  85
4043 JR Opheusden

Tijd: 15.00 uur tot ca. 18.00 uur incl. broodjesbuffet.

Kosten: € 50,00 per deelnemer op basis van facturatie.

Klik hier om u aan te melden

Over VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater
Het aanleggen van zwemvijvers ofwel natuurlijk zwemwater is een specialisme waarvoor steeds meer belangstelling komt, zowel vanuit opdrachtgevers als opdrachtnemers. In september 2013 is, met ondersteuning van Branchevereniging VHG, het Platform voor Natuurlijk Zwemwater opgericht en is een begeleidingscommissie benoemd. Het platform heeft tot doel de vakkennis op het gebied van zwemvijvers met elkaar te bespreken en onderwerpen die ermee te maken hebben aan de orde te stellen.

Bron: VHG