1e TuinKeur klantendag was een succes!

door | 1 nov 2019 | Hoveniersbranche

TuinKeur organiseerde haar 1klantendag voor de Tuinkeur gecertificeerde hoveniersbedrijven in Biddinghuizen. Met een opkomst van zo’n ruim 140 ondernemers kijken zij en de hoveniers terug op een geslaagde dag. De thema van deze dag was ‘De markt een slag voor’ met de vooruitzichten hoe ondernemers zich kunnen bewapenen wanneer er weer slechtere tijden aankomen.

Door middel van diverse workshops die dag hadden veel hoveniers zich laten informeren en inspireren. De workshops van die dag gingen over, de presentatie en promotie van hun bedrijf, hoe kan je als bedrijf je beter online vindbaar maken. Maar ook hoe eenvoudig en makkelijk je interne processen kan beheren en aanpassen wanneer je maar wilt waardoor je als hovenier veel tijd kan besparen, maar toch winst kan blijven maken. Stuk voor stuk actuele thema’s waar weer leuke discussies uitkwam.

Een ander belangrijk onderwerp was hoe makkelijk een brug is te slaan tussen hovenier en consument en het belang van een keurmerk. Na een leuke en leerzame dag gingen veel hoveniers met goed “gevulde rugzak” weer richting huis.

Meer weten over TuinKeur voordelen? Mail naar info@tuinkeur.nl of kijk op www.tuinkeur.nl.

Enkele reacties over de TuinKeur klantendag:

Leuke dag! Moet zeker vaker gebeuren.

Goed initiatief, blijven doen!

Actuele thema’s, alles goed verzorgd.

Misschien vind je dit ook interessant