3000ste Uitzendkracht voor Groen Uitzendburo

door | 26 sep 2018 | Hoveniersbranche

Een mijlpaal voor Groen Uitzendburo uit Epe! Op donderdag 6 september startte de 3000ste uitzendkracht in de groene sector. Hidde Hoitink uit Beltrum was de gelukkige en kreeg op donderdag 13 september een grote verassing op het werk. Een grote taart en een Groen Uitzendburo pakket met een voucher voor een cursus “werken met de hoogwerker’’ werden hem overhandigd. Hidde is gestart bij Wolterinck B.V. uit Beltrum. Dit bedrijf biedt een totaalpakket op het gebied van onkruidbestrijding en boomverzorging in de openbare ruimte.

Groen Uitzendburo is een landelijk bureau gespecialiseerd in de groene sector. Zowel vakbekwame hoveniers, groenvoorzieners, agrariërs, boomverzorgers, maar ook tuincentra en bloemisten weten hun weg naar Groen Uitzendburo te vinden. Groen Uitzendburo is al meer dan 20 jaar op landelijk niveau bezig om mensen in de groene sector te plaatsen, op te leiden en vooral te behouden. Ook nu de vergrijzing verder toeneemt en er steeds minder jongeren voor het  groene vak kiezen, blijft het voor Groen Uitzendburo een uitdaging om, samen met haar klanten, enthousiaste medewerkers te werven voor de mooie groene sector.

Groen Uitzendburo heeft dan ook verschillende trajecten waar starters of zij-instromer werkervaring op kunnen doen. Onlangs heeft Groen Uitzendburo in samenwerking met het Wellant College en het UWV een bijeenkomst gehouden met het thema: ‘’Op zoek naar de hovenier van de toekomst ‘’.
Daarbij biedt Groen Uitzendburo al haar medewerkers ook de mogelijkheden tot scholing. In samenwerking met Groencentrum Epe worden diverse opleidingen en cursussen aangeboden, waaronder VCA, bosmaaien, veilig werken langs de weg, motorkettingzaag en werken met de hoogwerker. 

Mocht u nog iemand kennen die ook een baan zoekt in de groene sector? Bekijk dan de website van Groen Uitzendburo www.groen-uitzendburo.nl of bel direct met één van haar intercedenten 0578-615940.

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...