Op donderdag 9 februari vindt de Zuid-Nederlandse Groendag plaats in Den Bosch. Een dag voor en door vakmensen met als centraal thema: Groeiend in Groen. De inleiding van de Zuid-Nederlandse Groendag wordt dit jaar verzorgd door Geer van der Veer.

Geert van der Veer werkt als zelfstandig ondernemer aan een mooier en beter buitengebied. Hij is mede-oprichter van bureau Praedium, waar hij samen met zijn collega’s werkt aan veranderprocessen in het landelijk gebied. Tevens is hij mede oprichter en eigenaar van Natuurbegraven Nederland. Vanuit deze ervaring heeft hij recent het concept van de Herenboerderij ontwikkeld en tot uitvoering gebracht, waarover hij meer verteld tijdens de groendag.

Groeiend in groen

Dit thema is een vervolg op het thema van 2015 ‘LEF’. Lef ging over de uitdagingen waar we in de sector voor staan, dit jaar gaat het over ontwikkeling; ontwikkelingen in de branche maar ook persoonlijke ontwikkeling. Na de centrale inleiding kunnen de bezoekers in twee rondes kiezen uit een aantal interessante workshops rond het thema. Tevens is er een pitch van een viertal studenten van de studierichting Tuin- en landschapsmanagement aan de HAS Hogeschool. Zij hebben een individuele onderzoeksopdracht uitgevoerd met betrekking tot een actueel en innovatief onderwerp en presenteren in 10 minuten de essentie van hun onderzoek. Daarnaast is er ruime gelegenheid om te netwerken en voor het opdoen van inspiratie.

Aanmelden

Voor meer informatie en om u aan te melden, kijk op www.zngd.nl U kunt zich aanmelden voor alleen het middagprogramma of in combinatie met een afsluitend diner. We hopen u in grote aantallen te ontmoeten op 9 februari 2017.