Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GroenTechniek Holland in Biddinghuizen

10 september 2019 om 08:00 - 12 september 2019 om 17:00

Met trots sturen wij u de inschrijfdocumentatie voor de vierde editie van GroenTechniek Holland, het tweejaarlijkse vakevenement voor aanleg en onderhoud van de openbare groen/grijze ruimte, georganiseerd in opdracht van de branchevereniging Fedecom. GroenTechniek Holland vindt plaats van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2019 op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.
Door het unieke karakter van het evenement en de grootte van het beursterrein zijn wij in staat om bezoekers alle benodigde techniek voor aanleg en onderhoud van de publieke ruimte te laten zien.

Exposanten van GroenTechniek Holland hebben de keuze uit ruime buitenstands met demonstratiemogelijkheden of deelname aan het Groenplein. Op dit Groenplein heeft u de mogelijkheid om uw producten kleinschaliger overdekt te exposeren.

Wie exposeren op GroenTechniek Holland?
Fabrikanten, agenten, importeurs, exporteurs, dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners in de professionele groensector zijn welkom, kortom elk bedrijf dat actief is op het gebied van aanleg en onderhoud van de openbare groene/grijze ruimte, de publieke stedelijke omgeving en sport-, golf- en recreatieterreinen.

U kunt online inschrijven om standruimte te reserveren. U klikt dan op de volgende link: https://crm.groentechniekholland.nl/inschrijfformulier  
 
Bedrijven die snel standruimte reserveren krijgen een aanzienlijke korting. Indien u zich voor 1 februari 2019 inschrijft via deze online inschrijfmodule, profiteert u hier direct van.

Gegevens

Begin:
10 september 2019 om 08:00
Einde:
12 september 2019 om 17:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.