Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Weerbaar of kwetsbaar’ bij West-Friesland Plant in Zwaagdijk

2 december 2019 om 19:00 - 21:00

We hebben een voorspoedige periode achter de rug. Het aanbod in werk en dus de omzet was groot. Of het altijd voldoende heeft opgeleverd laten we in het midden.

Maar aan alle het goede komt een eind…Tenminste zo lijkt het. De economie staat onder druk. En nu lijkt het of we versneld in een nieuwe crisis raken.

Terwijl we al druk zijn om onze weg te vinden in het nieuwe onkruidbeheer en leren om te gaan met personeelstekorten worden we als branche geconfronteerd met allerlei berichtgeving. Berichtgeving die een grote invloed heeft op ons bedrijf en prestaties. Onder andere het stikstofbeleid en PFAS deeltjes bepalen nu niet alleen de discussies maar ook vooral de voortgang van ons werk.

De markt onder druk en, als je niet tijdig schakelt, je bestaansrecht en ook nog eens de winst. Ben jij of is jouw bedrijf ‘Weerbaar of kwetsbaar’ dat is de vraag.

De workshop voor het seizoen 2019/2020 gaat in op de actualiteit en vooral gaan we samen in op de vraag: ’Hoe kun je als ondernemer tijdig schakelen? Welke praktische tips helpen jou verder?’.
In de workshop ‘Weerbaar of kwetsbaar’ gaat Jelle Westra van Tuinkeur als spreker zijn visie met ons delen. En met praktische tips proberen ondernemers in de groen branche vooral weerbaar te maken.

Samen kennis delen is samen groeien. We stellen je aanwezigheid op prijs! Nieuwsgierig? Meld je aan voor de workshop! Dit kan via onze website  www.tuinkeur.nl/weerbaar of via de mail workshop@tuinkeur.nl.

Onze agenda en de verschillende locaties vindt je ook op tuinkeur.nl/zakelijk/workshops

Gegevens

Datum:
2 december 2019
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

TuinKeur

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.