Automatisering

door | 13 mrt 2020 | Hoveniersbranche

Na de introductie van Branche software automatisering is er veel werk verzet. Zowel de software leverancier Cannonworks als TuinKeur hebben veel tijd gestoken in het aanpassen en op maat maken van de software.
TuinKeur was al langere tijd op zoek naar een partner die op maat een pakket wilde leveren. Een pakket dat naadloos aansloot op de coaching van TuinKeur.
De ‘eisen’ waren hoog:
– 100 % online,
– werkend op alle apparaten (PC/Ipad en smartphone),
– te koppelen met de diverse boekhoudpakketten,
– uploaden van eigen foto’s in offerte’s,
– facturering,
– nacalculatie,
– vaste prijs per bedrijf geen onoverzichtelijke meerkosten.

Zover is het inmiddels. De Branche software draait volop, en wordt nog steeds doorontwikkeld.
Er zijn nog diverse wensen vanuit TuinKeur en de gebruikers van de software. Hierom wordt het doorontwikkeld, net als iedere ondernemer die voortdurend werkt aan verbetering en groeien.

Wil je het pakket een keer testen? Ga naar Tuinkeur.nl en klik op inloggen zakelijk, klik vervolgens op start proefpakket. Online maak je je eigen pakket aan wat, als je overtuigt bent, later ook het pakket is waar je mee verder kunt.
Vragen hierover kunnen gesteld worden via: info@tuinkeur.nl

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...