Automatisering

door | 13 mrt 2020 | Hoveniersbranche

Na de introductie van Branche software automatisering is er veel werk verzet. Zowel de software leverancier Cannonworks als TuinKeur hebben veel tijd gestoken in het aanpassen en op maat maken van de software.
TuinKeur was al langere tijd op zoek naar een partner die op maat een pakket wilde leveren. Een pakket dat naadloos aansloot op de coaching van TuinKeur.
De ‘eisen’ waren hoog:
– 100 % online,
– werkend op alle apparaten (PC/Ipad en smartphone),
– te koppelen met de diverse boekhoudpakketten,
– uploaden van eigen foto’s in offerte’s,
– facturering,
– nacalculatie,
– vaste prijs per bedrijf geen onoverzichtelijke meerkosten.

Zover is het inmiddels. De Branche software draait volop, en wordt nog steeds doorontwikkeld.
Er zijn nog diverse wensen vanuit TuinKeur en de gebruikers van de software. Hierom wordt het doorontwikkeld, net als iedere ondernemer die voortdurend werkt aan verbetering en groeien.

Wil je het pakket een keer testen? Ga naar Tuinkeur.nl en klik op inloggen zakelijk, klik vervolgens op start proefpakket. Online maak je je eigen pakket aan wat, als je overtuigt bent, later ook het pakket is waar je mee verder kunt.
Vragen hierover kunnen gesteld worden via: info@tuinkeur.nl

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...