Bert Loman wint decoratiewedstrijd PUUR 2018 met ‘Ode aan de Esdoorn’

door | 27 dec 2018 | Hoveniersbranche

Met Puur Appeltern willen we zoveel mogelijk leven in de tuinbrouwerij brengen, want de winter staat bekend als het vergeten tuinseizoen. Jammer, want er is buiten nog heel veel mogelijk. Wij laten dat graag zien. Een decoratiewedstrijd zoals De Tuinen van Appeltern die ‘vroeger’ organiseerde, past hier helemaal bij.

 Pas laat in het seizoen werden plannen voor PUUR gerealiseerd, zo dus ook voor deze wedstrijd.

Wellicht hadden we daarom ‘maar’ acht deelnemers. Echter maakten deze acht deelnemers bijzondere PURE objecten die zeker een aanvulling zijn op de bestaande PUUR route. De opdracht bestond uit het maken van een object van pure materialen die de gehele periode t/m 6 januari 2019 buiten dient te overleven.

 Op donderdag 12 december kwam het grote deel van de deelnemers bijeen voor de uitslag. Onder het genot van een kop koffie en lekker stuk appelgebak gaf directeur Ben van Ooijen toelichting op het juryoordeel.

 Daarbij kwamen de volgende winnaars uit de bus:

  1. Bert Loman – Ode aan de Esdoorn
  2. Cor Gijsbers- Peren gestel
  3. Aniek Schel – Dit zijn WEI

 Alle werkstukken zijn te zien op: https://appeltern.nl/nl/puur/puur_decoratiewedstrijd/

 Ben heeft al aangegeven volgend jaar wederom een decoratiewedstrijd uit te schrijven tijdens de PUUR in november/december. Meer informatie plus mogelijkheid tot inschrijving volgt in februari.

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...