Het gaat slecht met de vlinders, bijen, kevers, vliegen en alle andere kriebelbeestjes die zo belangrijk zijn voor de natuur. Twee derde is verdwenen. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van Natuurmonumenten is uitgevoerd. Als we het tij nog willen keren, is meer ruimte voor de natuur nodig ook in de tuinen. Bestel de insectengids en kijk hoe jij kan helpen. 

Insectengids

Het verlies van onze insecten is een aanslag op de natuur. Daarom moeten we de beestjes helpen. In onze natuurgebieden, maar ook bij jou en je klanten in de tuin, op het balkon of groenstrook in de buurt. De gratis insectengids van Natuurmonumenten  ‘Alle beestjes helpen’ staat boordevol tips hoe je insecten kunt helpen.

Vraag het gratis insectengidsje aan >>>

Hovenier en insecten

Als hovenier breng je de natuur bij de mensen thuis. Het is belangrijk te weten wat er leeft en speelt. De wens van de klant staat voorop, maar deze wordt aangevuld met jouw expertise als vakbekwaam hovenier. Maak onderwerpen als insecten bespreekbaar. Op deze manier kunnen we met zijn allen bijdragen aan een beter stukje natuur. 

Help de insecten - bestel de insectengids en kijk hoe jij kan helpen.

Flyer voor aanvraag boekje

Wil je als hovenier aan de slag met dit onderwerp en wil je graag jouw klanten attenderen op insecten in de tuin? Gebruik dan de promotieflyer. Deze is hier te downloaden. Met deze flyer kan jouw klant het gratis insectenboekje bij Natuurmonumenten bestellen. Wil je een gedrukte variant? Laat het me weten (theo@tuinkeur.nl). Dan kunnen we deze in overleg bestellen. Let op: deze actie loopt tot 15 juli, daarna mogen de flyers niet meer verspreid worden.

DOWNLOAD DE FLYER

Meer weten over dit onderwerp? Bezoek dan de website van Natuurmonumenten.

Logo Natuurmonumenten

Wil je dit onderwerp nog breder bij jouw klanten onder de aandacht hebben? Neem dan contact met me op.