Bewonder het feest van het licht in Appeltern

door | 28 dec 2018 | Hoveniersbranche

Met PUUR Appeltern zijn De Tuinen van Appeltern voor het eerst in haar bestaan ook in de decembermaand geopend. Een extra reden om ook aandacht te schenken aan het feest van het licht! Dit doen we tijdens onze speciale en gratis lichtjesavonden.

We hebben al de nodige ervaring met het verlichten van tuinen door de jaarlijkse Mystery Gardens in Lights in september. Toch gaan we het tijdens de lichtjesavonden heel anders doen. Er worden zeker ook bomen en planten uitgelicht maar vooral witte lichtsnoeren, kaarsjes en versieringen voeren tijdens de lichtjesavonden de boventoon. Om het extra gezellig te maken, vullen we een aantal avonden met live muziek.

De wandeling lijkt ons fantastisch voor ouders met kleine kinderen. Ze gaan zich zeker verwonderen over de duizenden lampjes en kaarsjes die overal stralen en schijnen. Het feest begint al in het nieuwe entree gebouw waar honderden kaarsjes branden en heerlijke chocomel wacht voor de kleintjes. Voor de ouderen wellicht ook glühwein.

De lichtjesavonden zullen plaatsvinden op 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 december en 4, 5 en 6 januari. Om 17:00 uur worden alle lichtjes aangemaakt en kan er begonnen worden aan de wandeling. Om 21:00 uur gaan alle lampen en kaarsen weer uit.

Zoals gezegd het lijkt ons een feest voor de kleintjes, maar de lichtjes zijn er natuurlijk voor iedereen die houdt van sfeer en gezelligheid.

Neem een kijkje op de website https://appeltern.nl/nl/puur/puur_lichtjesavonden/  voor meer informatie en kom gezellig genieten tijdens onze lichtjesavonden!

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...