Met een grote glimlach kijken we terug op 13 september 2013. Zoals we stelden: “Een ongelukkige dag om te werken, een gelukkige dag om te leren”. En dat was het!

Een podium dat branchebreed gevuld was, met de VHG, Groenkeur en TuinKeur. Daarnaast inspirerende succesvolle sprekers als Annemarie van Gaal, Erben Wennemars en Drents ondernemer van het jaar 2013 Arnoud Olie. Allen lieten ze hun visie los op het thema: Focus is Winst! Ruim 300 ondernemers reisden af naar Hoogeveen om te leren en inspireren. Dat bleek de moeite waard, de reacties waren lovend!

Stichting TuinKeur is als organisatie momenteel druk bezig met de nazorg van het congres. Zoals jullie wellicht gezien hebben was de gehele dag een film crew aanwezig. De eerste teaser film is klaar.

Maar er komt meer
Monteren kost nu eenmaal tijd, maar er komen nog meer filmpjes. Zo komt er een uitgebreide samenvatting van de dag, impressies van de workshops, interviews met sprekers en gasten waaronder VHG en Groenkeur, de beleving van de dag met Jelle Westra directeur Stichting TuinKeur etc..

De gehele dag wordt in kaart gebracht. Wij zullen u aan alle wijze lessen blijven herinneren. Dit doen wij via onze twitter -account: @GardenXperience

Verder zullen wij u een samenvattende mail sturen over uw workshop (indien bij ons aanwezig)!

Bent u er alweer klaar voor? GardenExperience 2014!

Volgend jaar 12 september 2014 staat de derde editie alweer gepland.
Wij rekenen ook (weer) op u! Noteer het ook in uw agenda.