Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.

Buurtmoestuin Oosterheide – Hovenier Helpt 2015

De buurtmoestuin in Oosterheide was vorig jaar ingediend als project bij Hovenier Helpt. De moestuin stond vol met onkruid en er kon niet getuinierd worden. Zij zochten hulp bij het begaanbaar maken van de tuin. En ze wouden een paadje hebben naar de AED zodat dit goed bereikbaar werd. Florissant Tuinen heeft dit project uitgevoerd en de tuin begaanbaar gemaakt. Zo kunnen de buurtbewoners en kinderen van de school weer tuinieren.

Bekijk hieronder een filmverslag bij het uitgevoerde project.

Hovenier Helpt | Helpt u mee?

Hovenier Helpt is een initiatief voor de hoveniersbranche om te laten zien wat we kunnen! Groen doen is goed doen, durft u het aan? Tijdens de de week van ‘Hovenier Helpt’ gaat de gehele hoveniersbranche op pad om groen te verspreiden in Nederland. Wilt u deelnemen aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl. Klik hier voor meer informatie.