16 september organiseert TuinKeur de vierde editie van GardenExperience, een doe- en denkdag voor de groene sector. ‘Durf te veranderen!’ is het thema van GardenExperience 2016. Hoe blijf je scherp als ondernemer? De wereld verandert snel. Gaat u mee of blijft u achter? Stilstand is tenslotte achteruitgang! Door die druk moeten er belangrijke keuzes gemaakt worden. Allerlei mensen in uw omgeving vragen om aandacht: klanten, personeel, leveranciers en collega’s maar ook familie en vrienden. Hoe deelt u uw tijd in? Wat is een hype en wat blijft? Belangrijke vragen waar u wellicht geen tijd voor heeft om dit uit te zoeken.
Daarom tijdens GardenExperience aandacht voor onder andere het verdwijnen van de VAR en hoe hier mee om te gaan. Maar ook onkruidbestrijding en wat nu echt anders moet. Met Roos Vonk die u op het pad brengt om veranderingen tot een succes te maken en Jan van Setten die u op geheel eigen wijze wakker schudt.
Deze website licht een tipje van de sluier op over GardenExperience 2016. Twijfelt u om te gaan? Laat dit de eerste stap naar verandering zijn: meld u aan en ik garandeer u dat 16 september een leerzame dag wordt voor u en uw bedrijf!
garden_experience_magazine

Heeft u het congres magazine nog niet gelezen? De visie van verschillende branchegenoten en inspirators op het thema: Durf te veranderen! Bekijk het magazine hier.

Aanmelden voor het ondernemerscongres is mogelijk via de website!

Bestel direct online uw kaarten >>>