Logo Hovenier HelptHet project Hovenier Helpt is volop in beweging. Ruim 350 hoveniers staan klaar om eind september aan de slag te gaan voor het project. Meer dan 18 partners zijn actief bezig om projecten aangemeld te krijgen. Wat beweegt deze mensen om het project te steunen? In dit artikel Robert Homsma van TSD en Marcel Verdickt van Michel Oprey & Beisterveld aan het woord.

TSD Automatisering - steunt het project Hovenier HelptTSD IT

TSD IT ondersteund “Hovenier Helpt” omdat hierdoor de deelnemende Hoveniers nog beter in staat zijn hulpbehoevenden te helpen. Iedere euro die wordt uitgegeven om de wereld humaner, mooier en groener te maken is altijd welbesteed.

Michel Oprey Beisterveld - steunt het project Hovenier HelptMichel Oprey & Beisterveld 

Michel Oprey & Beisterveld is al nagenoeg 50 jaar de vaste waarde als het gaat over natuursteen en ceramiek producten voor bouw en tuin. Vanuit het Limburgse Echt opereren zij in vele landen binnen Europa.  Voor de 3e keer op rij zet MO-B tezamen met Tuinkeur de schouders onder het project “HovernierHelpt”. MO-B stelt niet alleen haar jarenlange ervaring ten dienste van de hoveniers die helpen, maar zal er ook voor zorgen dat eventuele materialen die in de diverse projecten moeten worden toegepast tegen bijzondere sponsorprijzen zullen worden ter beschikking gesteld.  Op deze manier draagt MO-B, zeer letterlijk, graag zijn steentje bij.

TSD en MO-B wensen Tuinkeur en alle hoveniers die helpen bijzonder veel succes !

Wil jij het project ook steunen? Of wil je ook laten weten waarom jij het project steunt? Stuur dan een mail naar: info@hovenierhelpt.nl.