Op 2 juni 2016 wordt de eerste Euregio editie van de Dag van de Openbare Ruimte georganiseerd. Op deze unieke vakbeurs vertellen meer dan 160 exposanten u alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Tijdens uw bezoek aan de beurs kunt u als bezoeker tevens kiezen uit een reeks interessante lezingen. Het programma bestaat uit 13 actuele titels, waar u als professional wordt bijgepraat over trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Alle sessies kunt u gratis bijwonen. We lichten in de aanloop naar de beurs enkele van de lezingen voor u uit. Dit keer is het de beurt aan:

Diversiteit in kwaliteit? (door Gemeente Maastricht)

“Maastricht is door de eeuwen heen ontwikkeld en heeft durf en lef getoond bij de inrichting van de openbare ruimte. Daardoor heeft zijn er mooie plekken ontstaan in de stad. Of het nu gaat om de inrichting van de binnenstad, de stadsparken of de buitengebieden, alle gebieden hebben een specifieke kwaliteit die we graag met de bezoekers van de beurs willen delen in een presentatie met als titel “diversiteit in kwaliteit”.” (11.00u – 11.45u, Zaal 1)

U kunt zich voor deze en andere lezingen aanmelden tijdens het registreren voor uw gratis toegangskaart voor de beurs.

foera2016logonl