Van Expo Houten naar Jaarbeurs Utrecht | 28-29 september 2016

Na twaalf jaar in Expo Houten te hebben plaatsgevonden, verhuist de Dag van de Openbare Ruimte naar de Jaarbeurs in Utrecht. De eerstvolgende editie van deze jaarlijks groeiende vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte is op 28 en 29 september 2016 in de Jaarbeurs. Het team van ExpoProof heet u alvast hartelijk welkom.

De reden van de verhuizing is het capaciteitstekort in Expo Houten terwijl er juist nog behoefte is aan uitbreiding. De jaarlijks groeiende bezoekersstroom kan in Expo Houten niet meer goed worden gefaciliteerd. En voor geïnteresseerde bedrijven waarvoor eerder geen plek was, is er vanaf nu wel gelegenheid om een stand te reserveren (zie volgende artikel in deze nieuwsbrief).

Marcel Beelen, operationeel directeur bij ExpoProof, kijkt terug op een zeer goede jarenlange samenwerking met Expo Houten. “We hebben altijd zeer plezierig samengewerkt en de locatie in Houten was perfect vanwege de sfeer. We zijn ons zeer goed bewust dat de Dag van de Openbare Ruimte mede daardoor heeft kunnen groeien tot wat hij nu is. Met de overstap naar de Jaarbeurs hebben we daarom ook gefocust op drie belangrijke aspecten. De sfeer blijft in tact, de organisatie blijft volledig in handen van ExpoProof en het concept blijft hetzelfde. Geen enorm grote stands maar standaard standbouw van bescheiden omvang, gratis koffie, thee en fris in de gangpaden en gratis lezingen. De grote winst zit hem in de ruimschoots aanwezige parkeerfaciliteiten bij de Jaarbeurs, de uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer en de professionele uitstraling van de Jaarbeurs”, aldus Marcel Beelen.

U kunt nu al registreren voor gratis bezoek op 28-29 september 2016 in de Jaarbeurs.