De Groene Sector Vakbeurs introduceert Innovatie Award

door | 24 okt 2018 | Hoveniersbranche

HARDENBERG – De Groene Sector Vakbeurs viert over exact drie maanden haar twintigste editie. Ruim 250 exposanten hebben zich al ingeschreven voor deze jubileumeditie. “Dat betekent dat we nog maar 5 plekken beschikbaar hebben”, legt beursorganisator Ramon Schlepers uit. Een nieuw initiatief op De Groene Sector Vakbeurs is de Innovatie Award. Exposanten kunnen vanaf nu hun innovatie insturen. Een onafhankelijke jury kiest drie innovaties uit. Deze genomineerde innovaties worden getoond in Het Groene Inspiratiepark. Op beursdag één wordt de winnaar van de Innovatie Award bekend gemaakt.

Uit de voorlopige deelnemerslijst van De Groene Sector Vakbeurs blijkt dat veel trouwe exposanten ook in 2019 weer present zijn in Hardenberg, zoals Olaf Nijenkamp (groothandel in tuinplanten), Buiter Beton en B&J Burgum (groothandel in tuinproducten). Daarnaast keren bedrijven terug op de beursvloer na een korte afwezigheid, waaronder Welles Hout (tuinhout en tuininrichting).

Nieuwe (internationale) deelnemers

Verder wordt de beursvloer van De Groene Sector Vakbeurs 2019 aangevuld met een aantal nieuwe (internationale) deelnemers. Zo debuteert het Kroatische Maks Products als exposant in Hardenberg evenals de Belgische bedrijven Vacq (organische meststoffen en bodemverbetering) en Govaplast (plastic recycling). Momenteel hebben zich 16 buitenlandse bedrijven uit vier verschillende landen (Kroatië, België, Duitsland en Frankrijk) ingeschreven. 

Jubileumeditie

De jubileumeditie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 15, 16 en 17 januari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 17.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting. Voor meer informatie: www.groenesector.nl

 

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...