‘Werk efficiënter en optimaliseer uw marges’ 

Meer informatie hier

Olaf Nijenkamp BV is een groothandel in bomen en planten hoveniers, inkopers, werkvoorbereiders en architecten. We leveren 4 seizoenen een compleet assortiment van A-Z. We matchen onze vakkennis van bomen en planten met een innovatieve online tool voor de groenprofessional; een database van meer dan 300.000 plant-partijen die 24/7 actueel is met prijzen, voorraad, afbeeldingen en plant-informatie en handige modules. 

De standaard webshop is gekoppeld aan een unieke Beplantingstool 2.0 die het proces van ontwerp tot aflevering volledig heeft gedigitaliseerd. De combinatie van de enorme database met de mogelijkheden tot het maken van een calculatie, digitaal beplantingsplan met afbeeldingen, locatiebepaling, snel bestelproces en eigen klantgegevens maken het platform uniek voor de groenprofessional. Groenprofessionals kunnen het platform presenteren bij klanten alsof het een eigen website is. BeplantingsplanOnline heeft namelijk de mogelijkheid om een eigen logo toe te voegen aan de lay-out en de prijzen aan te passen naar consumentenprijzen. 

Beplantingsplan online 2.0 betekent gemak en duidelijkheid, maar bespaart de groenproffesional ook veel tijd en moeite in het calculatie- en orderproces. Traditioneel een offerte aanvragen en uitbrengen kost namelijk een paar uur. Het bellen en mailen naar de verschillende leveranciers voor de bestelling nog niet eens meegerekend. Sinds de tool live is ervaren veel groenprofessionals al het gemak van mijn.BeplantingsplanOnline.nl. 

De voordelen van de innovatieve tool BeplantingsplanOnline 2.0

  • Besparen van kosten door slim voorraadbeheer
  • Stroomlijnen van de logistieke processen (Just In Time levering)
  • Het maken een professionele digitale plant-presentatie
  • Beheren van een zelf ingerichte lay-out (en deel deze met klanten)
  • Direct inzicht in oude en actuele offertes, beplantingsplannen en bestellingen

logo olaf nijkamp