De CASHBACK-actie van TuinKeur heeft inmiddels de eerste winnaars opgeleverd. De prijswinnaars van de maand maart hebben inmiddels uit handen van de betreffende hoveniers en TuinKeur een cheque overhandigd gekregen.

Het eerste rondje Nederland

De drie gelukkige prijswinnaars zijn klanten van Elverdink Hoveniers (Hardegarijp), Hoveniersbedrijf Teus Otten (Veenendaal) en Hoveniersbedrijf Peppelhoeve (Sint Oedenrode). Lieuwe Westra was namens TuinKeur bij de uitreikingen aanwezig en vertelt: ‘Na enig regelwerk hebben we afgelopen week drie momenten kunnen plannen waar we hovenier en consument bij elkaar kregen. We hebben blije consumenten gezien, ik kijk al uit naar de uitreikingen van de maand april!’

Bekijk hier ook de video van de CASHBACk-uitreiking bij Elverdink hoveniers. 

Doel van de CASHBACK-actie

Lieuwe vervolgt: ‘Doel van de CASHBACK-actie is om de TuinKeur-hovenier nog beter op de kaart te zetten in zijn eigen regio. Om een grote impact te creëren hebben we ervoor gekozen om de actie acht maanden door te laten lopen. Hierdoor kan de TuinKeur-hovenier een langere periode de actie onder aandacht brengen bij zijn (potentiële) klant. De actie wordt extra kracht bijgezet door advertenties in diverse tuinbladen en natuurlijk de radiocampagne op NPO Radio 2 en Qmusic. De eerste ervaring van de hoveniers is erg positief. Ze zien een blije klant die hen weer helpt om voet tussen de deur te krijgen bij een nieuwe klant.’

Overtuig klanten met klanten

‘Om mee te doen met de actie moet de klant van de TuinKeur-hovenier een recensie van geleverd werk schrijven op HovenierNederland. Deze voorwaarde ondersteunt daarmee ons doel: met de recensies kan de deelnemende hovenier zijn potentiële klanten helpen overtuigen juist te kiezen voor hem. De actie loopt erg goed, er is een explosieve groei te zien in het aantal recensies bij de deelnemende hoveniers!’, besluit Lieuwe.

Meer informatie over de CASHBACK-actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met TuinKeur via 0528 – 331678. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.