Egbert Roozen – Directeur Branchevereniging VHG

Sinds 2009 is Egbert Roozen(47) directeur van Branchevereniging VHG. Deze vereniging, die ruim 1.100 leden telt, behartigt de belangen van de ondernemers in het groen.

Egbert Roozenvertelt over de thema’s in zijn dagelijkse werk: “Ons doel is, dat ondernemers in onze branche de ruimte hebben en houden om te kunnen ondernemen. Dat doen we door bijvoorbeeld invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is de invoering van de tijdelijke lage btw van 6% op arbeid in de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. De promotie van het vak en het vakmanschap is een andere VHG-taak. We werken hiermee aan een goed imago van ons vak en aan de ontwikkeling van de markt. Belangrijk voor de sector zijn verder moderne arbeidsvoorwaarden en goed onderwijs. Ook daar zet VHG zich actief voor in. En als ondernemers met vragen zitten of met elkaar willen netwerken, dan biedt VHG hier eveneens mogelijkheden toe. Tijdens GardenExperience zullen vele ondernemers uit onze branche aanwezig zijn. Ik wil hen tijdens dit evenement graag meenemen in de ontwikkelingen, waarin volgens mij belangrijke kansen voor hoveniers zitten.”

Van huis uit heeft Egbert een achtergrond in de PR en Communicatie. Voordat hij bij VHG in dienst kwam, werkte hij onder meer voor de landelijke vakopleiding voor schilders- en stukadoors en voor de branchevereniging van schoonmaakondernemers.


Op het ondernemerscongres GardenExperience zullen diverse sprekers te vinden zijn. Onder andere Erwen Wennemars, Annemarie van Gaal en Jelle Westra. Er zijn verschillende workshops waar u zich voor kunt aanmelden. Erben Wennemars zal de workshop “Je vak is topsport!” geven. Er is een workshop over “Marketing & Communicatie. Het is een dag om van te leren, door te laten inspireren en te laten motiveren!

Bent u benieuwd naar alle sprekers? de workshops of  informatie over GardenExperience? Gaat u dan naar onze website: GardenExperience

logo_garden_experience.fw