UEFA Europees kampioenschap voetbal onder 21, Polen 16 – 30 juni 2017. Voor het eerst in de geschiedenis nemen maar liefst 12 van de beste Europese teams deel aan dit kampioenschap. Tijdens dit toernooi mogen we een nieuwe generatie getalenteerde voetballers verwachten: de opvolgers van Ronaldo, Ibrahimovic, Rooney etc. Vanwege de uitbreiding van het toernooi moesten er meer stadions bijkomen om de jonge teams te ontvangen. Om de allerhoogste veldkwaliteit te kunnen bieden, werd er gekozen voor het innovatieve RPR grasconcept.

Euro 2017 Stadions

Het toernooi wordt georganiseerd door 6 stadions in Polen die allemaal deel uitmaken van de landelijke Poolse competitie. Om de hoogste kwaliteit te garanderen voor dit Europese evenement, werd veel aandacht besteed aan de grasvelden. De drie velden in Gdynia, Krakau (finale) en Lublin (openingswedstrijd) werden allemaal ingezaaid met Supersport, Rapide en RPR van Barenbrug.

Europees jeugdtalent voetbalt op ijzersterk gras

De grasmat van het Gdynia-stadion, winnaars van de Poolse cup van dit jaar, is dit voorjaar ingezaaid met RPR. Direct na inzaai werd een dunne toplaag zand aangebracht. Ondanks de koude lente waarin de temperatuur regelmatig onder het nulpunt zakte, zag het veld er na vier weken al fantastisch uit. RPR zorgt voor een dikke, dichtbegroeide graslaag waarop de nationale teams van onder andere Macedonië, Portugal en Spanje topvoetbal kunnen spelen.

IJzersterk gras

RPR staat voor Regenerating Perennial Ryegrass: een ijzersterke grassoort die horizontale uitlopers vormt. RPR blijft er, zelfs bij extreem intensief gebruik, sterk en goed uitzien. De hoge betredingstolerantie maakt RPR uitermate geschikt voor sport op het allerhoogste niveau.

Volg het Euro 2017 Toernooi

Klik op onderstaande link voor meer informatie over tickets, locaties en het schema.

Meer over Euro 2017 Onder 21

Meer informatie

Bron: Barenbrug

———————-

RPR – Zelfherstellend Engels Raaigras

Een grasmat van wereldklasse is niet alleen haalbaar voor de grote toernooien. Bent u op zoek naar een ijzersterke mat? Ga dan voor RPR!

Lees meer

———————-

Advies & Aankoop

Barenbrug producten & advisering vindt u bij onze gespecialiseerde dealers.

Zoek een dealer