Op 9, 10 en 11 december 2014 vindt Event Groen | Boom | Recreatie plaats in Evenementenhal Venray. Dit event is ontstaan uit de vakbeurzen Boomkwekerij, De Groene Sector en Recreatie vakbeurs. Door het goede uit deze drie vakbeurzen in één compleet Event te bundelen ontstaat er een compleet aanbod voor de gehele groen-, boom- en recreatiebranche.

Een breed scala aan exposanten laten het beste van hun bedrijf zien. U kunt hier als bezoeker interessante ontdekkingen doen, op de hoogte blijven van de laatste noviteiten en collega branchegenoten treffen.

Kennismomenten
In een van de congreszalen en rondom ‘Het groene hart’ van het Event is veel te beleven. Hier zijn onder andere Tuinaanleg demonstraties te zien. Daarnaast worden er diverse demonstraties en congressen georganiseerd. Zowel een cursus over ‘Innovatie in Marketing’ en een lezing over ‘Digital Marketing’ als meer specifieke branchegerichte congressen ‘Dag van het plattelandstoerisme’ en ‘Future fitness voor attractieparken & musea’ vinden plaats tijdens dit Event. Voor meer informatie, tijden en prijzen verwijzen wij u naar de website.

Aansluitend op de tweede beursdag bent u als bezoeker in de gelegenheid deel te nemen aan de Netwerkborrel. In een nog informelere sfeer dan u gewent bent kunt u diepgaande relaties aangaan met bestaande en nieuwe contacten. Informatie hierover kunt u op de website vinden.

Registratie
Wanneer u werkzaam bent in de groen-, boom- en/of recreatiebranche bent u van harte uitgenodigd dit Event te komen bezoeken. Voelt u zich aangesproken, bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de laatste ontwikkelingen zien? Registreert u zich dan via de websitewww.evenementenhal.nl/recreatie-ve met code 8140005124 en ontvang hier entreekaarten voor 4 personen. U en uw collega’s zijn in één dag weer op de hoogte!

Meer informatie, zie hier…

Bron: Pretwerk.nl