In het weekend van 20 en 21 september komt een team van FeelGood Garden specialisten naar Appeltern. Deze specialisten ontwerpen en realiseren energetische tuinen. Tuinen die in harmonie zijn met de bewoners. Zij organiseren een speciaal weekend in De Tuinen van Appeltern om bezoekers en geïnteresseerden kennis te laten maken met dit concept. Op de 15 à 20 bestaande FeelGood ervaringsplekken in het park laten de Ontwerpers FeelGood Garden u de positieve en negatieve invloeden ervaren.

Tijdens deze dagen zijn er allerlei activiteiten georganiseerd voor bezoekers van De Tuinen van Appeltern. Zo worden er lezingen gegeven over de energetische tuin door Wim Lips en over Feng Shui door Britta Spreeuwenberg. Bezoekers kunnen verschillen in energie voelen op de FeelGood ervaringsplekken. De ontwerpers geven hierbij uitleg en leiden de bezoekers langs deze plekken. Maar men kan bijvoorbeeld ook wichelroede lopen met Wiel Moest op het FeelGood Plein. Op dit plein zijn kraampjes met informatie over de energetische tuin en welke plant bij u past. Er zijn ‘Flowforms’ waterelementen die op een speciale manier het water rondpompen. Ook is er een stand met uitleg over de studie ‘Vakbekwaam Ontwerper FeelGood Garden’.

20140923_appeltern2

In je eigen tuin je goed voelen, er kunnen genieten en ontspannen. Dat is het idee achter een FeelGood Garden. Volgens de FeelGood Garden specialist wordt een tuin aangelegd vanuit de opvatting dat energie en straling de belangrijkste elementen zijn voor het bepalen van de sfeer in de tuin. Wanneer er disharmonie in de tuin is, dan kun je deze terugdringen of zelfs uitsluiten door in het ontwerp de juiste vormen, materialen en planten te gebruiken en hiermee een zo krachtig mogelijke harmonie creëren. Zo ontstaat een tuin die goed voelt, goed groeit en waarin het goed toeven is. Het concept wordt aangeboden als een ‘FeelGood Garden’. Het ontwerpen van een energetische tuin is een gevoelskwestie.

Wilt u weten of een energetische tuin ook iets voor u is en bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in De Tuinen van Appeltern op 20 en 21 september 2014. Voor meer informatie over De Tuinen van Appeltern en toegangsprijzen zie www.appeltern.nl of voor meer informatie over energetische tuinen op www.feelgoodgarden.nl.