Met trots kunnen we melden dat ook de tweede editie van de GardenExperience is uitverkocht. Komende vrijdag (13 september 2013) zullen meer dan 300 hoveniers afreizen naar Hoogeveen om zich te laten inspireren op het ondernemersgebied.

Na het succes van vorig jaar was de belangstelling dit jaar groot. aldus de heer Westra, woordvoerder namens initiator Stichting TuinKeur. We hebben dit jaar het programma nog beter weten af te stemmen op de branche. Zo hebben we onder meer Egbert Roozen – VHG, Matthijs Mesken – Stichting Groenkeur, Gerjan Hofman – Buytengewoon Hovenier en Stichting TuinKeur op het podium. Kortom een goede branchevertegenwoordiging.

Daarnaast zijn er een aantal bekende ondernemers aanwezig. Erben Wennemars, succesvol schaatser en nu ook gepassioneerd ondernemer. Hij neemt ons mee in zijn wereld, in zijn focus! Verder zal Annemarie van Gaal, top onderneemster en onder meer bekend van ‘Een dubbeltje op zijn kant’, haar wijze ondernemerslessen delen! Zij zijn beide de gehele dag aanwezig en zullen dus ook meerdere workshops geven.

‘Nog steeds merken we in de hoveniersbranche de gevolgen van de huidige marktsituatie. De hoveniersbranche veranderd en professionaliseert in een snel tempo. We zien gelukkig dat veel hoveniers bereid zijn mee te groeien. Met dit congres willen we alle hoveniers deze kans bieden en ze niet alleen inspireren maar ook motiveren’.

Het motto van de dag ‘Focus is winst´,  wordt op een attractieve en afwisselende wijze in beeld gebracht.De website van GardenExperience geeft meer achtergrond en toelichting. (www.gardenexperience.nl)

Iedereen bedankt voor zijn enthousiasme en tot vrijdag 13 september!

‘Een ongelukkige dag om te werken, een gelukkige dag om te leren´