Grasvakdag 5 oktober

door | 25 sep 2018 | Agenda, Hoveniersbranche

Op 5 oktober 2018 organiseert een zestal bedrijven op het terrein van Boelens Graszoden in samenwerking met onder anderen de VHG de Noordelijke GrasVAKdag. Alle specialisten op het gebied van gras zullen deze dag voorzien van Voorlichting, Advies en Kennis op het gebied van gras.

 

De uitwisseling van kennis zal plaatsvinden door middel van korte presentaties en demonstraties van aangesloten partijen. Er is nadien in informele sferen de mogelijkheid om wat gedetailleerder in te gaan op de behandelde onderwerpen.

 

Er is een plekje voor iedereen die met groen te maken heeft. Hoveniers in binnen- en buitenland, maar ook recreatieparken en scholen kunnen langskomen. De dag kent drie verschillende startmomenten, zodat deelnemers over de hele dag kunnen aansluiten.

 

Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje uw kennis en kunde over gras uitbreiden? Dan nodigen wij u van harte uit op de GrasVAKdag, zodat u het najaarsseizoen met een voorsprong kunt beginnen.

 

Activiteiten

Van de aanleg van een grasveld tot een bodeminspectie. En van het bemesten van het grasveld tot aan het draineren van het grasveld, het wordt allemaal behandeld en uitgebreid besproken als daar behoefte aan is. Daarnaast zullen de nieuwste innovaties langskomen op het gebied van gras, welke worden gepresenteerd aan de hand van interessante demonstraties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opkomst van gekoelde graszoden.

  

Bent u een hovenier die kwaliteit waarborgt en vernieuwingen omarmt? Dan bent u hier helemaal op uw plaats! U kunt zich opgeven via www.grasvakdag.nl

 

Algemene informatie:

  • Locatie: Boelens Graszoden; Rolderstraat 6, Borger
  • Aanvangsmomenten: 09:30; 12:00; 14:30
  • Entree: Gratis en uitsluitend voor bedrijven en scholen in het groen
  • Aanmelden: Dit kan via grasvakdag.nl

 

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...