Green Expo 2012 heeft tevreden de deuren gesloten dinsdagavond 23 september. Met 231 exposanten en 10.240 bezoekers mag terecht van een succesvolle editie gesproken worden. Zowel de exposanten van de buitenzone als die in de binnenhal klonken zeer tevreden na afloop. De groensector voelt dus zeker geen crisis en dit bewijs werd geleverd door de attractieve standen en vele geïnteresseerden.

Ook de subgroepen binnen de beurs getuigen van veel enthousiasme :

  • De openbare besturen vonden op Green Expo ruim hun gading in het de demo –en stadspark en bij de lezing ‘Groene Begraafplaatsen’  van het VVOG.
  • Retailers kwamen vooral langs op maandag en konden zich doelgericht oriënteren op basis van een sectoreigen plannetje en informatie.
  • Ook de tuinbouwers vonden op deze manier hun weg op de beurs.

Een opmerkelijke verbetering was zichtbaar aan de ingang van de beurs. Door de vele voorregistraties verliep de doorgang heel vlot.

Grote vernieuwing, en duidelijk zeer geapprecieerd, waren de kleurenstickers die elke bezoeker kreeg aan de ingang van Green Expo. Zo wist elke exposant meteen welke vakprofessional uit welke doelgroep hij kon aanspreken of interesse toonde in zijn stand.

Andere hoogtepunten op Green Expo waren het demo –en stadspark en de tuin van de toekomst die vele bezoekers lokten. Verschillende organisaties zoals het BFG,  AVBS en VLAM hielden interessante seminaries. Maandagavond, 23 september, werd tijdens de Garden Centre Awards het tuincentrum van het jaar ‘Intratuin Zwijndrecht’ gekozen.
In een notendop : een mooie beurs, een geslaagde beurs.

Volgende editie Green Expo vindt plaats in september 2014!