Afgelopen maand zien we een groeiende lijn in het aantal TuinKeur-hoveniers in Nederland. 

Welkom bij TuinKeur

De afgelopen weken hebben de volgende ondernemers zich aangesloten bij TuinKeur:

Benieuwd waarom ondernemers kiezen voor TuinKeur? Bekijk hier hun reacties. Benieuwd naar de deelnemende Tuinkeur-hoveniers? Bekijk hier alle 301 TuinKeur-hoveniers in Nederland. 

TuinKeur ondersteunt

Als ondernemer geniet u vrijheid in uw doen en laten. Maar dit brengt ook met zich mee dat u voor heel veel zaken alleen staat. TuinKeur is voor veel van haar aangesloten bedrijven een klankbord/coach. Met alledaagse maar ook specifieke vragen uit het ondernemerschap kan de hovenier bij ons terecht. Wij bieden concrete antwoorden waar u direct mee aan de slag kunt. Dit bespaart u tijd, welke u kunt investeren in uw klant, de consument.
TuinKeur staat haar gecertificeerde bedrijven bij in diverse facetten van de bedrijfsvoering. Denk aan bijvoorbeeld ondersteuning bij het opstellen van een offerte of administratieve zaken. Maar ook in de communicatie met de (potentiële) klant kunnen wij een rol spelen! Denk aan de presentatie zowel online als offline.

TuinKeur verbindt

Samen op weg naar de consument.

TuinKeur biedt de consument 5 zekerheden. Op deze manier willen we aan consumenten bevestigen dat het goed zit en dat men kan vertrouwen op de TuinKeur-hovenier. TuinKeur wil aandacht voor het uiteindelijke resultaat, zodat de consument kan genieten van de tuin. Niet voor niets communiceren we richting de consument: ‘Meer tuinplezier met een TuinKeur-hovenier. ‘TuinKeur maakt landelijke campagnes waar de hovenier lokaal goed op in kan spelen. Afhankelijk van de wensen van de hovenier kan deze volledig ontzorgd worden.

TuinKeur iets voor uw bedrijf?

Heeft u het gevoel dat er meer in het ondernemerschap zit? Wilt u het verschil maken in uw regio? Neem dan contact op met TuinKeur. Maak eens een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Meer informatie vindt u hier: https://tuinkeur.nl/

Afspraak maken