GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

door | 31 mei 2021 | Evenementen, Hoveniersbranche

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus

GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25 en donderdag 26 augustus – de Najaarsbeurs. Naast een gigantisch aanbod met meer dan 5.500 unieke partijen belooft het een speciale editie te worden in verband met het 25-jarig jubileum van GROEN-Direkt. Vier redenen waarom het de moeite waard is om de Najaarsbeurs te bezoeken:

1. Best of both worlds: beurs én webshop
Uniek aan GROEN-Direkt is de hybride formule: door de combinatie van monsterbeurzen en een webshop biedt GROEN-Direkt het hele jaar een zeer breed en actueel assortiment tuinplanten. Ook op de Najaarsbeurs kunnen bezoekers het aanbod fysiek bekijken, ruiken én voelen of kiezen om tuinplanten op afstand in te kopen via de vernieuwde webshop. Hier is het gehele assortiment met actuele monsterfoto’s op een overzichtelijke wijze te bekijken en te bestellen.

2. Gigantisch assortiment: tuinplanten en kerstbomen
De GROEN-Direkt Najaarsbeurs is hét moment om het najaarsassortiment van tuinplanten in te kopen! Er worden meer dan 5.500 unieke partijen gepresenteerd. Ook is er weer uitgebreid aandacht voor nieuwe marktintroducties, verkoopconcepten en vindt natuurlijk de exclusieve voorverkoop van kerstbomen plaats. Bestellen gaat gemakkelijk via de bestelapplicatie op tablet of mobiele telefoon.

3. Nieuwe beurspresentatie
Vanaf de Najaarsbeurs introduceert GROEN-Direkt een nieuwe beurspresentatie door middel van grote presentatietafels. De presentatietafels zijn op hoogte en per tafel worden er een aantal planten per partij gepresenteerd. Hierdoor is het voor bezoekers mogelijk de gehele plant goed te bekijken. De nieuwe beurspresentatie zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling en een goed beeld van het product, maar bevordert ook het behoud van de plant doordat ze bewaterd kunnen worden.

4. GROEN-Direkt 25 jaar
Dit jaar bestaat GROEN-Direkt 25 jaar! Natuurlijk wilt GROEN-Direkt dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en het 25-jarig bestaan graag samen met haar partners vieren. Het komende jaar zal daarom in het teken staan van het jubileum. De jubileumviering zal feestelijk van start gaan op de Najaarsbeurs waar bezoekers getrakteerd zullen worden op verschillende festiviteiten.

Meer informatie
De GROEN-Direkt Najaarsbeurs wordt op 25 en 26 augustus gehouden aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) en is toegankelijk voor (inter)nationale handelaren en inkopers. Houd voor de laatste informatie met betrekking tot de Najaarsbeurs, monsterbeurzen en de webshop de website van GROEN-Direkt in de gaten of bel met +31 (0)172 21 15 76.

NB. Ontwikkelingen omtrent het COVID-19 kunnen van invloed zijn op het bezoeken van de Najaarsbeurs.

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...