Noteer alvast in uw agenda: De Groene Sector Vakbeurs 2018 vindt plaats op  9, 10 en 11 januari 2018. Bent u klaar voor de 19e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? 

In de afgelopen 18 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs 2018 uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2018 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Toegangskaarten Groene Sector Vakbeurs 2018

Er zijn op dit moment nog geen toegangskaarten beschikbaar (d.d. 1 september 2017). Vanaf 16 oktober is het mogelijk om kaarten te bestellen via de button ‘kaarten bestellen’. In week 50 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.
We verwelkomen u graag!

Impressie

Bekijk hier de film van De Groene Sector Vakbeurs editie 2017

Netwerken met uw branchegenoten

Ontmoet interessante bedrijven zoals boomkwekers (Cash & Carry), producenten, importeurs en dealers van tuin- en parkmachines en van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. En start de samenwerking direct al op de beursvloer!

Innovatie en inspiratie

Demonstraties en verschillende presentaties maken dat de Groene Sector Vakbeurs een waardevol event is om kennis te maken met innovatie in de sector en om inspiratie op te doen. Na een bezoek aan de beurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

Combineer beursbezoek met kennis

Tijdens kennissymposia en interactieve workshops geven diverse sprekers hun visie op relevante innovaties. Dat maakt De Groene Sector Vakbeurs een waardevol event om kennis te delen en te vergaren.

De vakbeurs voor de groene branche

Ruim 250 exposanten | 18.000 bezoekers | Compleet platform | 19e editie

Bron: Groene Sector Vakbeurs 2018