Tijdens de beurs “Kijk op de Voorzomer” van 6 tot en met 8 mei 2014 vinden tuincentra en groothandel die zich willen onderscheiden in de markt bij Floralis Boskoop een groot aanbod boomkwekerijproducten. Vaste planten en coniferen worden tijdens deze beurs extra uitgelicht.

coniferen_floralis_boskoop

Onder het assortiment vaste planten is er extra aandacht voor lavendel in meerdere soorten en maten. Naast kleine coniferen in P9, P13 en P14 staan er op deze beurs voor tuincentra en groothandel ook grotere exclusievere coniferen op  stam en met speciale vormen.

lavandula_floralis_boskoop

Floralis Boskoop heeft haar systeem zodanig ingericht, dat klanten niet alleen tijdens beurzen en presentaties lagen en karren kunnen inkopen op locatie, maar vijf dagen per week tijdens openingstijden van de Cash & Carry. Via de webshop is het zelfs mogelijk om 7 dagen per week, 24 uur per dag boomkwekerijproducten in te kopen bij Floralis Boskoop.

De assortimentsmanager van Floralis Boskoop is voortdurend op zoek naar uitbreiding van het assortiment. Recentelijk zijn daaraan de Outdoor Gerbera’s van Fa. Freek van der Velden en de Canna’s van L.G. Vreugdenhil & Zn. toegevoegd. Zowel de Outdoor Gerbera’s als de Canna’s maken onderdeel uit van de beurs “Kijk op de Voorzomer”.

Kortom: een bezoek aan “Kijk op de Voorzomer” biedt volop inkoopmogelijkheden voor tuincentra en groothandel.

Meer informatie en openingstijden: www.floralisboskoop.nl