Helleborus is Tuinplant van de Maand november. Met als credo ‘Beauty in de border’ onderneemt Mooiwatplantendoen.nl diverse PR-activiteiten richting consumentenmedia. Speciaal voor tuincentra, bloemist, groothandelaren en kwekers is een gratis informatiemap (inclusief teksten en foto’s) beschikbaar voor gebruik in eigen folder, op website of via social mediakanalen.


Verkoopondersteuning

Als verkoopondersteuning voor tuincentrum, bloemist en kweker is er een informatiemap ‘Tuinplant van de Maand november’ geproduceerd. Deze digitale map bestaat uit sfeerbeelden en basisteksten die in principe één op één gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. De informatiemap is hier kosteloos te downloaden. 


Campagne

Via de campagne ‘Tuinplant van de Maand’ stimuleert Mooiwatplantendoen.nl de consument meer groen toe te passen. Maandelijks wordt een vaste plant, boom of heesters gepresenteerd om een groenere leefomgeving te creëren. In november staat de kerstroos (Helleborus niger) centraal als veelzijdige tuinplant die overal in de tuin geplant kan worden en tijdens de wintermaanden kleur in de tuin geeft.


TV

Onder meer zullen landelijke TV-programma’s als Eigen Huis en Tuin (8 november, 18.00 uur op RTL4) en Rob’s Grote Tuinverbouwing (8 november, 17.00 uur op SBS6) aandacht besteden aan de Tuinplant van de Maand november.

 20141028_helleborus1 20141028_helleborus2 20141028_helleborus3 20141028_helleborus4 20141028_helleborus5

Mooiwatplantendoen.nl is een initiatief van Bloemenbureau Holland en laat consumenten ervaren dat je je lekkerder voelt met planten om je heen.

 

Voor meer informatie zie:

www.mooiwatplantendoen.nl
Facebook: mooiwatplantendoen
Twitter: @watplantendoen