Het aftellen is begonnen! Over drie weken openen de deuren van het eerste Holygreen Festival. Het festival, dat onderdeel uitmaakt van het Plantarium, laat haar bezoekers dansend, proevend en doormiddel van leuke activiteiten kennis maken met groen. Zet vrijdagavond 25 augustus dus maar in je agenda en bemachtig snel een kaartje!

Hoogste tijd om iets meer te vertellen over wat er allemaal te doen is deze avond. Het festival heeft twee podia. Het hoofdpodium waar onder andere DJ Freddy Moreira en DJ D-Rashid zullen staan en de groene kroeg. De groene kroeg is de plek voor een drankje en een goede meezinger. Gedurende de avond kun je in de groene kroeg genieten van de pianoshow en DJ Jor-D.

Holygreen Festival be holy, stay green!Heb jij wel eens een bloem geproefd? Nou, dat  kan op het Holygreen festival. Qua eten is de groene lijn die door het festival loopt namelijk gewoon doorgetrokken.  Zo kun je samen met Anna Koster je culinaire horizon op het gebied van bloemen verbreden!  Bij een kleine energiedip, kun je doorlopen naar de Medicijnfabriek. Stel je eigen uit planten bestaande pil of zalfje samen en je kunt weer even vooruit. Kom tot rust tijden een lesje sup-yoga in het waterbassin of laat een aandenken zetten in de vorm van een henna tatoeage. Altijd al willen weten hoe jouw groene toekomst eruit ziet? De groene waarzegster gaat het je haarfijn uitleggen.

Met dank aan de vele sponsoren zal het festival een groene jungle worden. Geen plek zal aan het groen ontkomen. Hoe fijn is dat? Van groen wordt je namelijk harstikke relaxed. Wat wil je nog meer op een zomeravond?

Tickets Holygreen 

Het festivalterrein wordt opgebouwd tussen de hallen van het Plantarium en GROEN-Direkt in Boskoop-Hazerswoude en vindt plaats op vrijdag 25 augustus. De deuren gaan open om 17.00 uur en zullen om 23.30 weer sluiten. Dit wil je niet missen, dus wees er snel bij. Scoor je tickets op www.holygreen.nl

Be Holy, Stay Green!