Hovenier Helpt 2020

door | 11 jun 2020 | Hoveniers in de media, Hoveniersbranche

In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Hovenier Helpt staat in het teken van het helpen van mensen die niet in staat zijn om de eigen tuin te onderhouden. Dit kan zijn doordat ze slecht ter been zijn, ziek zijn of omdat ze door harde omstandigheden geen tijd hebben. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan mensen die de afgelopen tijd hard voor ons hebben gewerkt om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden.

Iedereen kan op de website van Hovenier Helpt een project aanmelden. Je kunt iemand verrassen en een hart onder de riem steken.

Wil jij als hovenier meehelpen? Meld je dan aan via de website van Hovenier Helpt.

Groen doen is goed doen! Dat willen we als branche en als betrokken hoveniers uitdragen. Hovenier Helpt is mede mogelijk door initiatiefnemer TuinKeur en de vele sponsoren.

Misschien vind je dit ook interessant
Zeeuwen en Brabanders fanatiekste ‘lockdown tuiniers’

Zeeuwen en Brabanders fanatiekste ‘lockdown tuiniers’

Vanwege de lockdown hebben we de afgelopen maanden veel thuisgezeten. Tijdens deze periode hebben we massaal onze tuin opgeknapt. Een mooie aanleiding dus om de bestellingen die bij ons zijn gedaan eens wat nader te bekijken. Hieruit kwamen leuke en interessante...