Hovenier Helpt 2020

door | 11 jun 2020 | Hoveniers in de media, Hoveniersbranche

In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Hovenier Helpt staat in het teken van het helpen van mensen die niet in staat zijn om de eigen tuin te onderhouden. Dit kan zijn doordat ze slecht ter been zijn, ziek zijn of omdat ze door harde omstandigheden geen tijd hebben. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan mensen die de afgelopen tijd hard voor ons hebben gewerkt om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden.

Iedereen kan op de website van Hovenier Helpt een project aanmelden. Je kunt iemand verrassen en een hart onder de riem steken.

Wil jij als hovenier meehelpen? Meld je dan aan via de website van Hovenier Helpt.

Groen doen is goed doen! Dat willen we als branche en als betrokken hoveniers uitdragen. Hovenier Helpt is mede mogelijk door initiatiefnemer TuinKeur en de vele sponsoren.

Misschien vind je dit ook interessant
Interview over TuinKeur pro

Interview over TuinKeur pro

Een tijdje terug sprak ik een hovenier die enthousiast over zijn werk vertelde en zijn bedrijfsvoering. Hij vertelde dat hij meer tijdswinst had door gebruik te maken van het automatisering software van TuinKeur. Ik was benieuwd...