Heuts Hoveniers heeft in Elsloo een project uitgevoerd voor Hovenier Helpt. Door omstandigheden kon de bewoonster haar tuin niet onderhouden. Heuts Hoveniers heeft de tuin aangepakt en het achterstallig onderhoud opgepakt.

 

 

Projectomschrijving:
Doordat ik last heb fybromyalgie en de afgelopen 2 jaar meerder malen aan mijn linker arm en schouder ben geopereerd lukt het mij niet mijn tuin bij te houden. Mede door financiële problemen is de tuin erbij gebleven. Hierdoor staat er erg veel onkruid in en ook de dennen welke erin staan moeten hoognodig worden gesnoeid. Heel graag zou ik mijn tuin gesnoeid en opgeruimd zien zodat ik weer een klein moestuintje heb en er weer wat plantjes in kan zetten.

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.