Hoveniersbedrijf Den Bogert heeft tijdens Hovenier Helpt deze mensen geholpen met hun tuin. De tuin was een tijd niet onderhouden en was toe aan een onderhoudsbeurt.

 

 

Projectomschrijving:
Willem is al jaren vrijwilliger bij Demarrage, een onderdeel van Reinier van Arkel, waar hij mensen met psychiatrische problematiek helpt bij de computercursus. Willem zelf is autistisch en heeft een spierziekte. Hij is vroeger vrachtwagenchauffeur geweest, hij is gescheiden en heeft 1 zoon en een hond waar hij dol op is. Willem kan niet ver lopen en staan is ook vermoeiend voor hem. Zijn tuin bijhouden is dan ook een heel karwei voor hem waarvan hij vaak verzucht: als de tuin een keer goed opgeruimd wordt lukt het me misschien wel om dit bij te houden! Maar dit is een enorme klus voor hem om aan te beginnen. Toen ik over dit initiatief las dacht ik meteen aan Willem!

 

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.