Hoveniers staan centraal bij Floralis Boskoop tijdens de eerste van de nieuwe reeks presentaties “Kijk op de Lente” van 8 tot en met 10 april 2014. Naast beplantingsideeën en informatie over de Kant & Klaar hagen vinden hoveniers en tuincentra tijdens de presentatiedagen het gangbare lente assortiment en producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden in de markt. “Kijk op de Lente” vindt plaats in de Cash & Carry van Floralis Boskoop.

Uitgebreid aan bod komen de toepassingen, aanleg en verzorging van Kant & Klaar Hagen en de nieuwe mogelijkheden op het gebied van gevelbegroeiing en dakbegroeiing. Een adviseur van Mobilane is op 8 april aanwezig om deze vragen te beantwoorden.

20140324_floralis2

De presentatievakken in de Cash & Carry bieden inspiratie voor hoveniers en tuincentra. Hierbij is extra aandacht voor bodembedekkers en solitairplanten.
Floralis Boskoop is voortdurend op zoek naar uitbreiding van het assortiment boomkwekerijproducten en aanverwante artikelen met als resultaat dat de tuinorchideeën van Anthura B.V. en het “Vuur- en Insectenthema” van hardware leverancier 2L Home and Garden zijn toegevoegd aan het assortiment. Beide maken onderdeel uit van de presentatie “Kijk op de Lente”.

Kortom: “Kijk op de Lente” biedt volop mogelijkheden voor hoveniers en tuincentra.

Meer informatie en openingstijden: www.floralisboskoop.nl