De bewoner heeft heel zijn leven al een passie voor tuinieren. Maar meneer is op leeftijd en de paden zijn verzakt en hierdoor is de tuin minder goed toegankelijk. Hoveniersbedrijf Buitenleven heeft hier verandering in gebracht. Hij kan nu met zijn rollator makkelijk en veilig over het herstraten pad naar zijn brievenbus. Het was een hele gezellige dag, met mooi weer, en aandacht van de streekkrant, en van de afdeling Voorne van Groei en Bloei.

 

 

Projectomschrijving:

Ik meld me aan voor dit project. Dit is voor een 96-jarige tuinvriend, die heel zijn leven al een passie heeft voor tuinieren (siertuin)!  Zijn tuin was ook één keer per jaar open voor publiek. Zijn tuin is nog steeds zijn alles! Maar vanwege zijn hoge leeftijd kan hij nog maar een klein gedeelte onderhouden. Zijn paadje is verzakt, scheef en putten, en eigenlijk te gevaarlijk voor deze meneer van hoge leeftijd. Wat zou het een verrassing zijn als dit gedeelte van de tuin opgeknapt kan worden.

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.