Hoveniersbedrijf Mitch! Tuinaanleg steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Armando Lunenburg Tuinverzorging voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin. Armando Lunenburg Tuinverzorging heeft in Uden een tuin aangepakt onder het motto van Hovenier Helpt. De tuin is gesnoeid en staat er daarom weer mooi bij voor de winter.

Projectomschrijving:

´Mijn vorige buurvrouw wordt een dagje ouder en heeft moeite om de tuin bij te houden. Ze tuiniert zelf graag maar het lukt haar allemaal niet meer. Sommige dingen worden gewoon te zwaar voor haar. Bijvoorbeeld het snoeien van de coniferen haag. Ik hoop dat Hovenier Helpt haar hierbij kan helpen.´

Wat is Hovenier Helpt?

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.