Hovenierszaken partner van project Hovenier Helpt

Groen doen is goed doen!

Onder het motto Groen doen is goed staan ook dit jaar weer 400 hoveniers klaar om hun handen uit de mouwen te steken. Samen sta je sterker en daarom heeft Hovenierszaken besloten om partner te worden van het project Hovenier Helpt.

Wat is Hovenier Helpt?

Kent u een hulpbehoevende die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Hovenier Helpt is in de laatste week van september een actieweek waar hoveniers aan de slag gaan om hulpbehoevenden met hun tuin te helpen. Een project is bijvoorbeeld uw buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien. Of een tuinpad dat verzakt is waardoor deze minder goed begaanbaar is. Het gaat er vooral om dat het een klus is waarmee u iemand kan helpen omdat hij of zij het zelf niet (meer) lukt!

Hovenierszaken als partner van Hovenier Helpt

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag iets goeds wil doen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen. “Dit is juist de reden dat wij graag partner zijn van het project Hovenier Helpt”, aldus Theo Clevering namens de redactie van Hovenierszaken. “Graag zien wij meer groen in Nederland en dat meer mensen hiervan kunnen genieten”.

Hoe werkt het?

Heeft u een project? Ga dan naar de website www.hovenierhelpt.nl en meld uw project vóór 1 september aan, ondersteund door enkele foto’s. Dit tuinproject moet binnen een dag uit te voeren zijn voor een hovenier. Als u een project aanmeldt dan is het belangrijk dat u toelicht waarom dit project de moeite waard is om uitgevoerd te worden. Begin september maken we bekend welke projecten geselecteerd zijn voor Hovenier Helpt.

Laten we samen Nederland groener maken!