Husqvarna pakt groots uit tijdens De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg

Het prominente merk Husqvarna richt tijdens de komende editie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg een speciale ‘Husqvarna Experience Hal’ in. In deze ruimte worden diverse innovaties gepresenteerd, zoals nieuwe brandstoffen en de Husqvarna telescopische accu-stokzaag 536LiPT5.

Telescopische accu-stokzaag

Husqvarna levert al honderden jaren innovatieve producten voor bos, park en tuin aan professionals. Evenementenhal is daarom trots dat dit toonaangevende bedrijf actief betrokken wil zijn bij deze vakbeurs op 12, 13 en 14 januari 2016. In de ‘Husqvarna Experience Hal’ laat het bedrijf haar kijk op de toekomst zien, waaronder de veranderingen op het onderhoud van groenvoorzieningen.

Husqvarna Stokzaag - Husqvarna Experience

Daarom presenteert deze grote Zweedse marktspeler de nieuwe telescopische accu-stokzaag 536LiPT5 op de beursvloer in Hardenberg. “Een uniek product op de markt door zijn lengte van 400 centimeter. De accu-stokzaag is daarbij uitgerust met een krachtige 36V borstelloze motor, voorzien van een spaarstand voor maximale werktijd,” laat het bedrijf weten.

Husqvarna Stokzaag - Husqvarna Experience

Nieuwe brandstoffen

Husqvarna presenteert tijdens de vakbeurs ook nieuwe brandstoffen: XP Power 2 en Power 4. “Brandstoffen die uitstekende presentaties leveren over een groot temperatuurbereik en zorgen voor minder verbrandingsresten,” aldus het bedrijf. Naast Husqvarna zijn nog tal van exposanten aanwezig om de laatste ontwikkelingen te presenteren tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

Husqvarna Experience  - brandstof power 4 Husqvarna Experience  - brandstof power 2

Kaarten aanvragen

De beursvloer in Evenementenhal Hardenberg is op 12, 13 en 14 januari elke dag geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op: www.evenementenhal.nl/groenesector. Via de website kunnen geïnteresseerden e-tickets voor een beursbezoek aanvragen.