Maaien met comfort

Voor het betere maaiwerk introduceert Husqvarna de P 525D-frontmaaier met cabine en voor kleinere gazons de LC 551SP-loopmaaier. De machines zijn zo ontworpen dat de professionele gebruiker met optimaal comfort perfecte resultaten kan behalen.

Frontmaaier met cabine

De nieuwe P 525D-frontmaaier met cabine biedt de gebruiker optimaal comfort tijdens het grasmaaien. Zelfs tijdens storm, regen of sneeuwval. De cabine heeft een zeer laag trillings- en geluidsniveau en dat is een uitkomst wanneer er dagelijks flink wat meters maaiwerk gemaakt wordt. De cabine is uitgerust met twee hydraulische hulpaansluitingen om aan voorzijde gemonteerde accessoires te bedienen, LED-werklampen, kwaliteitsstoel en verwarming zodat het bij slecht weer toch behaaglijk werken is. De P 525D is voorzien van een krachtige motor en er kan op een snelheid van 15 km/u perfect gemaaid worden. De All-Wheel-Drive en 20 inch-banden zorgen voor een goede grip en de frontmaaier maait met gemak oneffen, natte grasvelden. Vanuit de cabine heeft de gebruiker uitstekend zicht op het maaidek en werkgebied. De frontmaaier is uitgerust met Husqvarna’s unieke gelede sturing; aan de achterkant komen de wielen onder de frontmaaier naar binnen en dat verhoogt zowel de wendbaarheid als de balans. Bij een volledige uitslag van het stuurwiel heeft de P525D een draaicirkel van slechts 58 cm. Op de P 525D zijn diverse gereedschappen te bevestigen zodat de machine onder meer ingezet kan worden als onkruidborstel, klepelmaaier, sneeuwschuif of bladblazer.

Husqvarna_ P_525D-frontmaaier_isolated

Nieuwe loopmaaier

Voor kleine grasstroken of middelgrote gazons presenteert Husqvarna de nieuwe LC 551SP-loopmaaier op benzine met een maaibreedte van 51 cm en zes verstelbare hoogten van 25 tot 74 mm. De ergonomische hendels zorgen voor aanmerkelijk minder lichaamsbelasting tijdens het werk. De verbeterde grasopvang en de extra grote opvangzak (65 liter) verzamelen de maairesten. Door het aluminium chassis en de aluminium velgen werkt de LC 551SP extra licht én is corrosiebestendiger.

husqvarna_ LC 551SP-loopmaaier2 husqvarna_ LC 551SP-loopmaaier

De Husqvarna P 525D-frontmaaier met cabine is verkrijgbaar vanaf € 17.809,09 (excl. BTW) exclusief maaidek. De Husqvarna LC 551SP-loopmaaier is verkrijgbaar voor € 949,59 (excl. BTW en met 5 jaar fabrieksgarantie). Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.husqvarna.nl.