In het winterseizoen organiseert TuinKeur workshops door het gehele land

door | 10 dec 2019 | Hoveniersbranche

In het winterseizoen organiseert TuinKeur workshops door het gehele land. Op 18 verschillende locaties, bij bedrijven en hoveniers, worden leden en niet-leden uitgenodigd.
Inmiddels hebben we reeds 5 locaties bezocht. Elke avond werd druk bezocht door leden en niet-leden.

Doel van de workshops is om ondernemer en bedrijven op de hoogte te brengen van actuele zaken en ontwikkelingen in de branche.  Door samen kennis te delen groeien ondernemers en hun bedrijven. Adequaat inspelen op de actuele stand van zaken verbetert de dienstverlening.

Opvallend is dat hoveniers als collega’s onderling in gesprek komen en discussies aangaan. Onderwerpen als uurtarieven, hoogte van vergoedingen voor diverse machines en pensioenopbouw komen voorbij. 

Deelnemen aan workshops houden ondernemers scherp en slagvaardig. Om te voorkomen dat je als ondernemer overgeleverd wordt aan de dagelijkse sleur is het bezoeken van deze avonden al aan te bevelen.
Onderstaand de agenda. Ben je hovenier? Meld je dan aan voor een van deze avonden.

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...