Inschrijving Duurzaamste hovenier 2019 geopend

door | 18 sep 2019 | Hoveniersbranche

Tuin en Landschap organiseert dit jaar opnieuw de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Samen met Innogreen, NL Greenlabel en Tuinkeur gaan we op zoek naar hoveniers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van bovenstaande partijen gaat eind dit jaar op bezoek bij genomineerde bedrijven. Zo zal Lieuwe Westra (bedrijfsadviseur) namens Tuinkeur aan de jurytafel plaatsnemen. De winnaar wordt traditioneel bekend gemaakt tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

Inschrijving geopend
De inschrijving is vanaf deze week geopend. Via deze speciale link kunt u de vragenlijst invullen (duur ongeveer tien minuten). U kunt het formulier vanaf deze site ook downloaden om het formulier later in te vullen.

Doel van de verkiezing van de Duurzaamste hovenier is om uit te dragen hoe goed de sector al bezig is op gebied van duurzaamheid. Tegelijk is het een stimulans voor bedrijven om hun bedrijfsvoering en manier van werken nog eens tegen het licht te houden. De omvang van uw bedrijf maakt voor de verkiezing niets uit. In het verleden is de prijs zowel door eenpitters als door landelijk opererende bedrijven gewonnen.

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...