De inschrijving voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland voor 2018 is geopend. Vanaf vandaag kunnen groenbedrijven zich inschrijven via de website van Tuin en Landschap.

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg is Sjaak Willemstein verkozen tot Duurzaamste hovenier van 2017. Willemstein heeft, naast vele felicitaties, inmiddels uitnodigingen ontvangen om presentaties te geven op TuinIdee, de grootste tuinbeurs voor consumenten in Nederland van 22 t/m 25 februari, en hij geeft acte de prĂ©sence tijdens het Kantinegesprek van het Ontwerpinstituut op 14 februari.

Inschrijven

Wie in aanmerking wil komen voor de titel Duurzaamste hovenier van 2018, kan zich vanaf vandaag inschrijven via de speciale website van Tuin en Landschap. Kandidaten kunnen zich direct online inschrijven, of het inschrijfformulier downloaden en later insturen naar tuinenlandschap@hortipoint.nl.

Jury

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van initiatiefnemer Innogreen, Tuin en Landschap, NL Greenlabel, Tuinkeur en winnaar van 2017 Willemstein Hoveniers, zal in de tweede helft van dit jaar een selectie maken en de genomineerde bedrijven bezoeken.

Je kunt je inschrijven via onderstaande button.

Zorg ervoor dat je alle vragen zo compleet mogelijk beantwoordt! Aan de hand van de ingestuurde formulieren wordt een selectie gemaakt. In de tweede helft van 2018 worden geselecteerde bedrijven door een vakjury bezocht. Hieruit zal in iedere categorie een aantal genomineerden worden gekozen.
 

Schrijf je hier in

Bron: https://www.hortipoint.nl/ – Artikel