Op donderdag 28 augustus2014 organiseren wij een workshop: ‘Is er meer dan het jaarurenmodel’? Wij nodigen u van harte uit om deze workshop bij te wonen.

Tijdens deze workshop willen we stil staan bij de volgende vragen, zoals: ‘Wat houdt het jaarurenmodel concreet in en waar moet ik opletten?’ ‘Welke kansen biedt dit model?’ ‘Ben ik gehouden het jaarurenmodel te hanteren?’ ‘Heb ik alternatieven om een flexibele schil te creëren?’ ‘Hoe kan ik het werkaanbod en het werk het beste op elkaar afstemmen?’

De workshop zal worden gegeven door Leendert Tanis van Iris Consultancy B.V. en
Egbert Jan Blonk van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Leendert heeft veel ervaring als bedrijfsadviseur en interim-manager in voornamelijk de Groenbranche. Leendert is columnist voor TuinPro en InkoopGilde. Egbert Jan is accountant voor familiebedrijven en groenbedrijven en publiceert regelmatig in Tuin & Landschap.

De locatie waar de workshop plaatsvindt is in het Plantarium gebouw aan de Italiëlaan 4, 2391 PT te Hazerswoude-Dorp, in de zaal ‘meeting room 2’.

Het programma op donderdag 28 augustus 2014 ziet er als volgt uit:
14.30 Aanvang
Onderwerpen:
1. Wat is het jaarurenmodel?
2. Wat vindt de werknemer van dit model?
3. Wat is de kans van de werkgever met dit model?
4. Hoe vangt de hovenier de werkpieken op?
5. Vragenronde
15.30 Afsluiting

Een bijkomend voordeel is dat u uw bezoek aan onze workshop kunt combineren met een bezoek aan de Plantariumbeurs. Toegangskaarten hiervoor doen wij u graag toekomen.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u zich daarom op tijd aan, vol is vol. Dit kan bij Sabine Rietdijk (sabine.rietdijk@gt.nl) of Leendert Tanis (leen@iris-consultancy.nl).

Wij kijken uit naar uw komst!