Met Holygreen ticket ook naar GROW Festival in Almere

Jongeren die nu een ticket voor het Holygreen festival aanschaffen krijgen zaterdag 24 juni 2017 ook toegang tot het GROW Festival in Almere. Beide festivals laten jongeren op een vernieuwende manier kennis maken met groen. Een win-win situatie dus voor zowel organisatie als de bezoekers van de festivals.

2 vliegen in 1 klap!

De Holygreeners uit Boskoop zien redenen genoeg om een samenwerking met elkaar aan te gaan. Zo is Maarten Hupkes, projectleider van GROW, als klankbord aangeschoven in het projectteam van Holygreen. En om alvast in de stemming te komen biedt Holygreen haar ticketkopers een exclusieve kans om aanwezig te zijn op het GROW festival. Bij aanschaf van een early bird ticket voor Holygreen, krijg je namelijk ook toegang, inclusief gratis busvervoer, tot het GROW festival in Almere op zaterdag 24 juni aanstaande.

GROW Festival

In aanloop naar de Floriade Almere 2022 hebben een groep jonge ondernemers een eiland van 4 hectare ter beschikking. Op het eiland Utopia realiseren zij allerlei innovatieve groene projecten. Eén van die projecten is het GROW Festival. Dit festival brengt je een progressieve hiphop en elektronische line-up. Op een onbewoond eiland geniet je van optredens van Ronnie Flex en Deuxperience band, Hef & Crooks en Bokoesam en een mindblowing inhoudelijk programma. Een soort NEMO voor volwassenen waar je alles ontdekt op het gebied van innovaties die de wereld vergroenen.

Holygreen Festival

Het Holygreen Festival biedt op vrijdag 25 augustus een unieke mix tussen muziek en een groene oase met o.a. Freddy Moreira en de Groene Kroeg. De Holygreeners, jongeren die allen verbonden zijn met groen, willen met dit festival hun enthousiasme voor groen uitdragen. Het festival vindt plaats op vrijdag 25 augustus op het ITC-terrein, Boskoop-Hazerswoude.

Wil je nu dus naar 2 groene feestjes voor de prijs van 1? Wees er dan snel bij. Scoor je tickets op www.holygreen.nl en krijg gratis toegang voor het GROW Festival op 24 juni aanstaande.