Kennisdag Terras & Trends

door | 20 jan 2020 | Hoveniersbranche

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Buiter Beton in Balkbrug de jaarlijkse kennisdag. Komende editie pakken zij samen met diverse leveranciers groots uit! Zo creëren zij een beursruimte waar leveranciers staan met hun producten/noviteiten voor het nieuwe tuinseizoen. Tevens kunt u deelnemen aan diverse workshops die worden gegeven.

Oud-maratonschaatser, presentator én entertainer Erik Hulzebosch zal de dag aftrappen. Samen met een aantal personen uit onze branche werpt hij een blik op de toekomst. Het belooft een interessante en interactieve presentatie te worden!

Het is een dagvullend progamma, waarbij wij u graag vanaf 9.00 uur ontvangen met een kop koffie. De aftrap van deze kennisdag is om 9.30 uur en zal tot circa 16.00 uur duren. U kunt op vaste tijden deelnemen aan diverse workshops (o.a. van TuinKeur). Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Heeft u zin in een leerzame en gezellige dag samen met vakgenoten? Meld u gratis aan voor de kennisdag via uw vertegenwoordiger of klik op deze link.

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...