Kennisdag Terras & Trends

door | 20 jan 2020 | Hoveniersbranche

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Buiter Beton in Balkbrug de jaarlijkse kennisdag. Komende editie pakken zij samen met diverse leveranciers groots uit! Zo creëren zij een beursruimte waar leveranciers staan met hun producten/noviteiten voor het nieuwe tuinseizoen. Tevens kunt u deelnemen aan diverse workshops die worden gegeven.

Oud-maratonschaatser, presentator én entertainer Erik Hulzebosch zal de dag aftrappen. Samen met een aantal personen uit onze branche werpt hij een blik op de toekomst. Het belooft een interessante en interactieve presentatie te worden!

Het is een dagvullend progamma, waarbij wij u graag vanaf 9.00 uur ontvangen met een kop koffie. De aftrap van deze kennisdag is om 9.30 uur en zal tot circa 16.00 uur duren. U kunt op vaste tijden deelnemen aan diverse workshops (o.a. van TuinKeur). Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Heeft u zin in een leerzame en gezellige dag samen met vakgenoten? Meld u gratis aan voor de kennisdag via uw vertegenwoordiger of klik op deze link.

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...